Etusivu Henkilöstö Toimialat Kalusto Referenssit Hyvä tietää
TIMANTTIPORAUS / SAHAUS


Timanttiporaus tai -sahaus on ylivoimaisen mittatarkka menetelmä aukkojen tekemiseksi betoniin, kiveen tai tiiliseinään. Lisäetuina ovat nopeus, pieni kuormitus rakenteelle ja pölyämättömyys.

Timanttiporausta tai -sahausta käytetään tyypillisesti viemäri- ja ilmastointiputkien läpivientien, ikkuna-, ovi- ja holviaukkojen sekä alapohjan tuuletusaukkojen tekemiseen.

PURKUTYÖT


Suoritamme purkutöitä nykyaikaisella purkukalustolla (piikkausrobotit sekä kaivinkoneen pulveroijat, rammerit jne). Kohteemme vaihtelevat pienistä sisäpuruista mittaviin kerrostalojen julkisivu- ja kokonaispurkuihin.

MAARAKENNUS


Teemme monipuolisesti kaikkia maarakennustöitä. Painopiste on mittaus- ja työteknisesti vaativissa uudisrakennus- ja saneerauskohteissa.

ASBESTIPURUT


Suoritamme asbestipurkutöitä Turun ja Porin työsuojelupiirin antamalla valtuutuksella nykyaikaista ja turvallista kalustoa käyttäen.

Asbestitöitä saavat erityisvarustein tehdä ainoastaan työsuojeluhallituksen erikseen valtuuttamat yritykset ja sen hyväksymän koulutuksen saaneet työntekijät (VNP 886/87,8 §).


YHTEYSTIEDOT


Turun Kenttärakentajat Oy
Eerikinkatu 22 b A 6
20100 TURKU

Puh 040 585 7204
Puh (02) 277 0277
Fax  (02) 277 0278

etunimi.sukunimi@kenttarakentajat.fi